Uudet nettisivut

Net­ti­si­vut päi­vit­ty­vät jälleen pal­ve­lin­vaih­dok­sen myötä.

Seittimestarinne Veikko pahoittelee NaPan verkkosivujen viime kuukausien tavoittamattomuutta. Tähän piinaavaan tilanteeseen syynä on sivujen palvelinpäivitys. Päätin nyt siirtää omassa olohuoneessa Raspberry Pi:llä pyörineen palvelimen asianmukaiseen webhotelliin. Näin saamme tyydytettyä lukuisten nettisivuille pyrkineiden NaPa-fanien tiedonjanon.

Mitä uutta?

Vanhoilta nettisivuilta on tarkoitus siirtää kuvat ja sinne kirjoitetut artikkelit kunhan niiden kaivaminen Linux-maailmasta onnistuu. Sivut tehdään jatkossakin WordPressillä.

Uutisia (tai artikkeleita) kutsutaan tästä lähtien tiedotteiksi, sillä olemmehan urheiluseura. Haaveena on myös luoda tuleville tapahtumille omat tapahtumasivut, joiden pitäisi helpottaa markkinoinnissa ja ilmoittautumisissa. Myöskin nettikaupan avaamista uappoillaan. Mitähän myö myytäis?

Kehitysideoita

Mikäli ja kun mieleesi juolahataa ideoita sivujen sisältöön, kehitykseen tai muuhun NaPaan liittyvään, niin ota reippaasti yhteyttä sähköpostilla

tolitus [at] napary.fi

Myös aktiivisille sisällöntuottajille ja nettisivujen kehittäjille on aina toistaiseksi palkaton pesti vapaana. Mikä mahdollisuus!

Kirjoita kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *