Uudet nettisivut

Nettisivut päivittyvät jälleen palvelinvaihdoksen myötä.

Seittimestarinne Veikko pahoittelee NaPan verkkosivujen viime kuukausien tavoittamattomuutta. Tähän piinaavaan tilanteeseen syynä on sivujen palvelinpäivitys. Päätin nyt siirtää omassa olohuoneessa Raspberry Pi:llä pyörineen palvelimen asianmukaiseen webhotelliin. Näin tämäkin palvelu on saatu ulkoistettua, a’vot.

Mitä uutta?

Vanhoilta nettisivuilta on tarkoitus siirtää kuvat ja sinne kirjoitetut artikkelit kunhan niiden kaivaminen Linux-maailmasta onnistuu. Uudet sivut on nyt tehty Oidomin-kotisivukoneella, joka on minulle aikaisemmin tuntematon tuttavuus. Mikäli koen tämän toimimattomaksi, harkitsen siirtoa takaisin WordPress-alustalle.

Haaveena on myös luoda tuleville tapahtumille omat tapahtumasivut, joiden pitäisi helpottaa markkinoinnissa ja ilmoittautumisissa. Myöskin nettikaupan avaamista uappoillaan. Mitähän myö myytäis?

Ke­hi­ty­si­deoi­ta?

Mikäli mieleesi juolahataa ideoita sivujen sisältöön, kehitykseen tai muuhun NaPaan liittyvään, niin ota reippaasti yhteyttä sähköpostilla tolitus [at] napary.fi

Myös aktiivisille sisällöntuottajille ja nettisivujen kehittäjille on toistaiseksi palkaton pesti vapaana. Mikä mahdollisuus!

P.S. (17.4.2021)

Sivut on saatu kuosiin huhtikuussa 2021. Kehittäminen jatkuu edelleen ja sisältöä lisäillään hiljalleen. Alustana toimii WordPress. Oidom todettiin liian köykäiseksi.